Aydın İl Koordinatörlüğü

Nazilli Ticaret Odası Üyelerine Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.


Nazilli Ticaret Odası ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü işbirliğinde “IPARD II Programı 2. Başvuru Çağrı ilanı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

          TKDK Aydın İl Koordinatörü Mustafa BOZKURT ile Kurum Uzmanları Abdullah GÜLSEVER, Ayşe YILDIRIM ve Kadir TEMİRHAN aktarımlarda bulundu. Toplantıda Nazilli Ticaret Odası Üyelerine, TKDK tarafından 12 Haziran 2017 tarihinde çıkılan 2.çağrı ilanı kapsamında Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ana tedbirindeki yatırımlar ile diğer sektörlere ilişkin hibe destekleri hakkında çeşitli bilgiler verildi. Desteklenecek sektörler ve proje hazırlık aşamalarında dikkat edilmesi gereken hususlar vurgulandı.

          Nazilli Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısının ardından söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Nuri ARSLAN, üyelerin bu hibe ve desteklerden faydalanmaları noktasında engel olan özellikle yatırım alanı gibi konulardan bahsederek bu engellerin giderilmesine yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirtti.