Aydın İl Koordinatörlüğü

Nazilli Tarım Fuarına Katıldık


Nazilli’de 18-21 Ocak 2018 tarihlerinde Elit Fuarcılık Hizmetleri tarafından düzenlenen Exponaz Agro Nazilli Tarım Fuarına, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü olarak stant açarak katılım sağladık.
 
Nazilli’de bulunan Eşref Özel Çok Amaçlı Kapalı Alanı’nda düzenlenen Exponaz Agro Nazilli Tarım Fuarı, Hem Aydın-Nazilli hem de çevre il ve ilçelerden ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.
 
Fuarın açılışına Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aksüt, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Açılış konuşmasının ardından, Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık söz aldı. Son olarak söz alan Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük "Fuarların en önemli özelliği sizin gibi benzer üretim yapan kişilerin, kurumların ne alemde olduklarının fark etme fırsatı vermesidir" diyerek çiftçilerin fuardan en iyi şekilde yararlanmasını istedi. Küçük'ün üretimde sürdürülebilir olmanın da üzerinde durarak "Tarım bizim çok önemli sektörlerimizden biri ancak bütün sektörlerde olduğu gibi sürdürülebilir olduğu sürece üretiminiz önemlidir. Üretim son derece önemlidir, değerlidir ancak sürdürülebilir olması için de bunun yeni teknolojileri gelişmeleri görmeniz gerekiyor. Fuarlar bunlar için bir fırsattır" dedi.
 
Konuşmaların ardından protokol üyeleri Exponaz Agro Nazilli Tarım Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Kurdeleyi kesen Protokol üyeleri daha sonra fuarda yer alan stantları gezdi.
 
Fuar boyunca standımıza gelen ziyaretçilerimize ve potansiyel yatırımcılarımıza hibe desteklerimiz ile ilgili bilgilendirme yaptık. Standımıza ilgi gösteren halkımıza teşekkür ederiz.