Aydın İl Koordinatörlüğü

25.Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırına Katıldık


Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD) tarafından, 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde 25.’si düzenlenen Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırına, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü olarak katılım sağladık.
 
Açılışını Aydın Milletvekilleri; Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akkın, ADÜ Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, meslek odaları temsilcileri, siyasi parti temsilcilerinin birlikte gerçekleştirdiği panayıra, başta Söke esnafı ve sanayicisi olmak üzere Kuşadası, Germencik, Nazilli, Aydın Merkez, Ödemiş, İzmir Merkez, Milas, Denizli, İstanbul, Ankara, Akşehir ve Konya merkezden gelen 19 ayrı sektörde 59 firma katıldı.
 
Açılış sonrası standımızı ziyaret eden protokol üyelerine Koordinatörümüz Mustafa Bozkurt Kurum ve İl Koordinatörlüğümüzün çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısı bakımından ilginin arttığı Panayırın, Söke Organize Sanayi bölgesinde inşası planlanan 20.000 m2 alanda 10.000 m2 zemine oturacak Ticaret ve Fuar Merkezi ile daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.  
 
Söke Belediyesi Çarşamba kapalı pazar alanında kurulan sergi ve panayırda İl Koordinatörlüğü uzmanlarımızla, 4 gün boyunca standımıza gelen ziyaretçilerimize IPARD programıyla sağlanan hibe destekleri hakkında bilgilendirme yaptık, fuar boyunca standımıza ilgi gösteren halkımıza teşekkür ederiz.