Aydın İl Koordinatörlüğü

Zeyilname süreçlerinde referans alınacak yapım işi pozları güncellenmiştir


Kurumumuz 10. Başvuru Çağrısına çıkmış ve bu çağrıda referans alınacak uygun yapım işi pozlarının listelerini de yayımlamıştır. Bu kapsamda önceki çağrılardan devam eden projelerin zeyilname süreçlerinde uygun kabul edilecek güncel pozlar, tüm tedbirler için birleştirilerek Çevre Şehircilik Bakanlığı ve Özel Pozlar Listeleri oluşturulmuştur. Devam eden tüm projelerin poz ve/veya yüklenici değişikliği zeyilname süreçlerinde bu iki listede yer alan pozlardan seçim yapılması zorunlu olup bunun dışındaki pozlarla yapılan zeyilname talepleri kabul edilmeyecektir. Öte yandan 2019 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı pozları ile bazı Özel Pozlarda numaralandırma sistemi değişmiş olup yeni tip numara kullanımına geçilmiştir. Devam eden projelerin faydalanıcılarının zeyilname sürecinde zorluk yaşamamaları için zeyilname aşamasında uygun sayılacak pozların listesinde, eski ve yeni tip numaralara birlikte yer verilmiştir. Bu kapsamda, listede yer almak koşuluyla pozların eski ya da yeni tip numaraları kullanılarak sunulan zeyilname talepleri değerlendirme kapsamına alınacaktır.

İlanen duyurulur.

Tüm Tedbirlerin zeyilname süreçlerinde poz seçimi yapılırken referans alınması gereken Uygun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Poz listesi için tıklayınız.

Tüm Tedbirlerin zeyilname süreçlerinde poz seçimi yapılırken referans alınması gereken Uygun Özel Poz listesi için tıklayınız.