Aydın İl Koordinatörlüğü

Su Ürünleri Sektöründe TKDK Destekleri Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi


TKDK Aydın İl Koordinatörlüğü olarak S.S.Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği işbirliğiyle Söke Ticaret Odası toplantı salonunda “TKDK IPARD III Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenledik. Toplantımıza yöremizde faaliyet gösteren Balıkçılık Kooperatiflerine desteklerimizi tanıttık.
 
S.S. Aydın Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Dr. Özgür ATACAN Aydın’da Birlik faaliyetleri ve Aydın’da balıkçılık sektörünün sorunları ve talepleri hakkında bilgi verdi. Ardından Koordinatörümüz Arzu AKAR, IPARD III yeni dönem desteklerinde balıkçılık alanında kooperatifler için yüksek oranlı destekler olduğunu hatırlatarak kolektif yatırım beklediklerini vurguladı.   
 
Söke Ticaret Odası Başkanı Metin SAKALAR, Söke Tarım İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri Yüksek Mühendisleri Asil KUTLU ve Hüseyin YILMAZ ile Güzelçamlı, Karina-Doğanbey, Serçin ve Akbük yörelerimizden Balıkçılık Kooperatif Başkanlarının da katıldığı toplantıda  su ürünleri sektörüne sağlanabilecek destekler ve IPARD Programı ile ilgili TKDK uzmanlarımız sunum yaptılar ve Aydın’da sektörün durumu ve potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 
 
Ev sahipliği için Söke Ticaret Odası Başkanlığı’na ve değerli katkıları için tüm katılımcılara teşekkür ederiz.